Lennik zomert 2022

 

Van zaterdag 9 juli tot en met zondag 21 augustus 2022 organiseert de gemeente Lennik verschillende vrijetijds-gerelateerde activiteiten (meestal) in de dekenijtuin aan het Masiusplein te Lennik.

Het Fotografencollectief De Pajot neemt deel aan Lennik zomert 2022 en werkt daarvoor samen met de wandelvereniging De Lennikse Windheren: https://www.lenniksewindheren.com.

Deze vereniging heeft verschillende wandellussen uitgestippeld op zondag 14 augustus met vertrek aan de gemeenteschool ’t Rakkertje zaal Centrum, Hendrik Ghijselenstraat 19 te Lennik. Inschrijvingen bij de verantwoordelijken van de Lennikse Windheren (inclusief verzekering) in de school tussen 7 en 15 uur.

Uit het aangeboden parcours aan luswandelingen heeft het Fotografencollectief De Pajot deze van
6 km gekozen als “fotografische groepswandeling”. Start om 9:30 uur en eveneens inschrijven bij de Windheren vanaf 9:15 uur. Deze wandeling staat onder begeleiding van het Fotografencollectief De Pajot. Wandelaars die hiervoor inschrijven hebben de intentie om onderweg foto’s te maken. De leden van het Fotografencollectief staan ter beschikking voor allerhande tips en trucs om net iets betere foto’s te leren maken. Men kan fotograferen met om het even welk fototoestel, ook smartphone. Er is geen beperking inzake onderwerpen.

Het Fotografencollectief De Pajot voorziet een feedback-moment op maandag 5 september 2022 om 20:00 uur in de Feestzaal Sint-Martens-Lennik, Schapenstraat 42. Daartoe worden de deelnemers aan de fotografische wandeling uitgenodigd 5 van hun beste beelden in te zenden via Contact op www.fotoclublennik.be. Men kan hier ook de fotoclub contacteren voor informatie over de wandeling of over de fotoclub zelf.

Geplaatst in Geen categorie.