expo WAKker Lennik

promotiemateriaal WAK2018 (http://www.wak.be/promotie)

 

De Week van de Amateurkunsten is dé jaarlijkse kunstweek in Vlaanderen en Brussel. Met twee miljoen zijn ze, acteurs, fotografen, dichters, schilders, muzikanten, tekenaars, performers, schrijvers, zangers, filmmakers en dansers die uit passie en goesting kunst beoefenen in hun vrije tijd. Van donderdag 3 mei t.e.m. zondag 6 mei 2018 tonen we ook in Lennik de kracht van zelf kunst maken. Individuele Lennikse amateurkunstenaars, tijdelijke collectieven, het Fotografencollectief De Pajot en bewoners van Zonnestraal gingen naarstig aan het werk en tonen hun passie.

Op 3 mei start eveneens het project: ‘Ik zie u zitten’. Met dit project willen we aandacht schenken ieders geestelijke gezondheid. De organisaties die het project hebben opgestart, hebben elk een stoel gemaakt om hun werking voor te stellen. Een aantal Lennikse kunstenaars hebben dit voorbeeld gevolgd. Anderen hebben hun eigenzinnige kunstige creatie hierop afgestemd.

Maar de expo is veel meer! Het gaat ook over kunst in de publieke ruimte, naar buiten komen met je kunst, je kunst binnenste buiten halen. En er kan altijd buiten de lijntjes gekleurd worden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

 

Wanneer

  • vr 4 mei 2018
    van 19 tot 22 uur
  • za 5 mei 2018
    van 14 tot 18 uur
  • zo 6 mei 2018
    van 11 tot 18 uur
 

Waar

ontmoetingscentrum WCD “Den Bleek”
Stationsstraat 35, 1750 Sint-Kwintens-Lennik (Lennik)
Geplaatst in Geen categorie.